Informatie

De theorie die bij je rijopleiding nodig is wordt bij Autorijschool Ven-Rij behandeld uit één boek en is helemaal compleet,incl. Leer/studieboek met vragen. (indien nodig extra ondersteuning bv. Dyslexie) I-Theorie pakket en natuurlijk een bloknoot met pen om jezelf goed voor te bereiden voor het examen.

Theorie opleiding:
Priveles of Kleine groep
startdatum en examendatum op jouw verzoek

Je kunt je weer aanmelden (kleine groep): eerstvolgende avonden

********************************************************************************************************************

eerstvolgende opleiding:

 • Woensdag 29 mei
 • Woensdag 5 juni
 • Woensdag 12 juni
 • Woensdag 19 juni
 • Woensdag 26 juni
 • Woensdag 3 juli
 • Examendatum in overleg op 4 juli 2019 (ivm CBR)

 • ********************************************************************************************************************

  -------op tijd aanmelden is wel zo slim.-------

  start datums:

 • 27 maart (Reeds vol geboekt.)
 • 7 mei (Reeds vol geboekt.)
 • 29 mei (extra op verzoek)
 • juli / augustus: geen theorie opleiding
 • 16 september
 • 18 september
 • 5 november
 • Examendatum (in overleg) • Meld je Hier aan voor een gratis code.

  Wij geven zelf de theoriecursus van elkele avonden natuurlijk in kleinegroepjes of klassikaal, met aan het einde van de avond een proefexamen, vrijwillig natuurlijk. We werken dan gezamenlijk naar het theorie examen toe, en plannen ook samen een datum. Je hebt je goed voorbereid en dan gaan we naar het theorie examen. Je dient een geldig ID mee te nemen en de reserverings CODE, (een pasfoto is niet nodig). Het adres van CBR Venlo is op locatie:

  Raodhoes Blerick Antoniusplein 2 5921 GV Venlo-Blerick

  Route

  Je moet 15 minuten voor het examen aanwezig zijn. Het examen zelf duurt ongeveer 30 minuten.Een verlengd theorie-examen is mogelijk. zie prijslijst. Je krijgt een tafeltje apart in de zaal afgeschermd met een eigen beeldscherm. Je krijgt 65 vragen, 25 vragen over gevaarherkenning en 40 vragen over verkeersregels en verkeersinzicht.

  Je krijgt meteen de uitslag, daarna een bevestiging via de mail.

  ****** Voor terugvragen toeslag theorie-examen, Klik Hier ******

  • * Vervoer voor je 1e theorie-examen (indien gewenst)
  • * Extra ondersteuning (bijvoorbeeld Dyslexie) indien gewenst
  • - Bioscoopbon, bij het slagen van jou 1e theorie-examen, altijd

  ***** zie hier de schoolvakantie-2018-2019 *****

  Bij ons ga je leren om veilig, vlot en zelfstandig door het hedendaagse verkeer te bewegen. Natuurlijk doen wij er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Alle lessen worden persoonlijk gegeven door dezelfde instructeur, die ook een persoonlijke leskaart bijhoudt. Je lest individueel, zodat er geen andere cursist over je schouder meekijkt. De lesopbouw vindt plaats volgens een logisch lesschema, je kunt in principe zelf een keuze maken binnen welke tijd je je rijbewijs wil gaan halen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel tijd je eraan wilt of kunt besteden. Het op tijd èn vooruit plannen van de lessen is natuurlijk heel belangrijk. De tussentijdse toets en het praktijkexamen plan je in overleg met de rij- instructeur.

  De TussenTijdseToets (TTT) is een proefexamen wat zeker aan te raden is. Onder begeleiding van een examinator maak je een examenrit, en verricht je de bijzondere manoeuvres. Daarna hoor je wat je verbeterpunten nog zijn, om meer kans van slagen te hebben bij je eerste examen. Als je de bijzondere manoeuvres goed hebt uitgevoerd, krijg je daarvoor vrijstelling tijdens je eerste praktijkexamen. (Denk aan je geldig ID bewijs, ingevuld reflectieformulier en persoonlijke uitnodiging)

  Het praktijkexamen voor de personenauto duurt 55 minuten. De examenrit kan bestaan uit het volgen van ANWB borden, het rijden naar een oriëntatiepunt of het zelfstandig rijden met navigatie. Verder is er een kwartier beschikbaar voor een introductie, toelichting op de uitslag en het zelfreflectie formulier achteraf. Je kunt je instructeur vragen om mee te rijden en bij het eindgesprek aanwezig te zijn. (Denk aan je geldig ID bewijs, eventueel uitslagformulier van je tussentijdse toets en persoonlijke uitnodiging.)

  Examen aanvraag voordat we een examen voor je kunnen aanvragen, machtig je ons via de site van het CBR. Onze rijschool code: 4760U8. In onze lijst met links “machtig onze rijschool”.

  Jouw lesvoertuig wordt up to date gehouden en op de hedendaagse technologie aangepast en is natuurlijk van alle gemakken voorzien zoals airco, stuurbekrachtiging, elektrische ramen, elektrische beweegbare verwarmde spiegels, navigatieapparatuur enz. En natuurlijk wordt er in jouw lesvoertuig nooit gerookt.

  Dit geldt natuurlijk ook voor de automaat auto. Hierin les je, als dat je voorkeur heeft, om welke reden dan ook.

  Een opfriscursus van Autorijschool Ven-Rij is bedoeld om u als bestuurder weer vertrouwd te maken in het alsmaar drukker wordende verkeer.

  Met de auto; schakel of automaat; of op de motor, ook al heeft u misschien al jaren uw rijbewijs. Dit is iets wat wij de afgelopen jaren bij vele mensen hebben mogen verzorgen.

  Het is toch geweldig om weer de auto of de motor te kunnen pakken wanneer je maar wilt en te gaan waar je maar wil.

  Gemiddeld zijn 4 lessen voldoende om die vrijheid terug te krijgen, en weer met zelfvertrouwen èn plezier te gaan rijden. (Tip: vraag naar een theorieboek met de vernieuwde regels). Voor meer informatie; Neem contact met ons op, wij zullen u altijd te woord staan!

  Privacybeleid Autorijschool Ven-Rij;

  Autorijschool Ven-Rij, gevestigd in Venray, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  Contactgegevens:

  Peter Barents, Christoffelkruid 26, 5803 CJ Venray

  Tel: 0478-584340 E-mail: peter@ven-rij.nl

  1. Doel van het Privacybeleid;

  Autorijschool Ven-Rij en haar partners hebben de privacy van alle (toekomstige) klanten die gebruik maken van de aangeboden diensten hoog in het vaandel staan en zullen deze respecteren. Het vaststellen van deze Privacyverklaring is gebaseerd op de bestaande regelgeving.

  2. De klant bepaalt;

  De klant dient voor het gebruik van zijn (persoons) gegevens ondubbelzinnig toestemming te verlenen. Wanneer u wordt gevraagd om (persoons) gegevens te verstrekken, kunt u dit weigeren. Als u ervoor kiest om geen (persoons) gegevens te verstrekken die nodig zijn om een product of dienst te leveren, zult u dit product of dienst mogelijk niet kunnen krijgen/gebruiken.

  3. Wijze van het verzamelen van gegevens;

  Autorijschool Ven-Rij verzamelt op verschillende manieren gegevens over haar klanten. Sommige gegevens worden aan de klant gevraagd, andere worden geautomatiseerd verzameld. Een deel van de gegevens verkrijgen we door vast te leggen hoe u met onze producten omgaat, bijvoorbeeld door het gebruik van technologieën zoals cookies en het ontvangen van foutrapporten of gebruiksgegevens van onze software op uw apparaat. We krijgen ook gegevens van derden.

  4. Gegevens die wij verzamelen;

  A. Naam en contactgegevens. We verzamelen uw voorletter(s), voornaam en achternaam, geboordatum, e-mailadres, (post)adres, telefoonnummer(s) en andere soortgelijke contactgegevens.

  B. Referenties. We verzamelen wachtwoorden, wachtwoordhints en soortgelijke beveiligingsinformatie die wordt gebruikt voor authenticatie en toegang tot het account.

  C. Demografische gegevens. We verzamelen gegevens over u, zoals uw leeftijd, geslacht, land en voorkeurstaal.

  D. Betalingsgegevens. We verzamelen gegevens die nodig zijn om uw betaling te verwerken als u aankopen doet, zoals het nummer van uw bankrekening of betaalinstrument (zoals een creditcardnummer) en de bij uw betaalinstrument horende beveiligingscode.

  5. Met welk doel verwerkt Autorijschool Ven-Rij persoonsgegevens;

  Autorijschool Ven-Rij verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 • - Het verzorgen van uw rijopleiding.
 • - Het aanvragen voor uw contact moment bij CBR.
 • - Het afhandelen van uw betaling.
 • - U te kunnen bellen, Whatsapp of e-mailen indien dit nodig is voor onze dienstverlening.
 • - U de mogelijkheid te bieden uw gegevens te bekijken via onze digitale systemen.
 • - Autorijschool Ven-Rij verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
 • 6. Bewaartermijnen;

  Uw persoonlijke gegevens (adres, telefoonnummers, email) worden tot maximaal 7 jaar na het afronden van uw opleiding bewaard. Financiële gegevens, afspraakgegevens, examendata e.d. Worden voor een periode van 7 jaar bewaard i.v.m. wettelijke verplichtingen.

  7. Delen van persoonsgegevens met derden;

  Autorijschool Ven-Rij verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkerovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Autorijschool Ven-Rij blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

  8. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen;

  U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Autorijschool Ven-Rij en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dit betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om uw persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar peter@ven-rij.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie van uw identiteitsbewijs, MRZ (Machine Readable Zone) identiteitsnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Autorijschool Ven-Rij wilt u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: uitleg AVG

  9. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen;

  Autorijschool Ven-Rij neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via peter@ven-rij.nl

  Hier contact gegevens en of aanmelden.

  RIS200px facebook_icon twitter-icon CBR digidi_icon nlp.jpg VRB.jpg
  zichtbaar ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december
 • pauze ivm kermis
 • Datum eerste volgende theorie opleiding Klassikaal

 • Maandag 05 september
 • Examendatum (in overleg) 20 oktober 2016

 • Datum volgende theorie opleiding:

 • Start datum 12 maart
 • Start datum 27 maart
 • Start datum 6 mei
 • Examendatum (in overleg)

 • ********************************************************************************************************************

  Datum lopende theorie opleiding 2019:

 • Dinsdag 12 maart
 • Dinsdag 19 maart
 • Dinsdag 26 maart
 • Dinsdag 9 april
 • Dinsdag 16 april
 • Dinsdag 23 april
 • Examendatum in overleg op 25 april 2019 (ivm CBR)

 • ********************************************************************************************************************

  ********************************************************************************************************************

  Datum eerste volgende theoriecursus 2019

  Je kunt je weer aanmelden:
  eerstvolgende avond is op 7 januari 2019 inloop 18:15, tot maandag.

 • Woensdag 09 januari
 • Woensdag 23 januari
 • Woensdag 30 januari
 • Woensdag 06 februari
 • Woensdag 13 februari
 • Woensdag 20 februari
 • Examendatum in overleg op 20 februari 2019 (ivm CBR/Koningsdag-Carnaval)

 • ********************************************************************************************************************

  ********************************************************************************************************************

  Helaas zijn deze vol geboekt.

  Tip: op tijd aanmelden is wel zo slim.

 • Woensdag 3 oktober (vol geboekt.)
 • Dinsdag 23 oktober (vol geboekt.)
 • Maandag 5 november (vol geboekt.)
 • woensdag 7 november (vol geboekt.)
 • ********************************************************************************************************************


  Meld je Hier aan voor een gratis code.


 • Gratis Bioscoopbon:
 • Die wij heel graag uitdelen bij het slagen van jou 1e theorie-examen.

  -- losse regels--
 • Je kunt je weer aanmelden, eerste avond begint op 4 september inloop 18:15, tot maandag.

 • Je kunt je nog aanmelden, les 1 van het boek begint op 12 september, tot maandag.

  Datum eerste volgende theoriecursus 2017

 • pauze ivm kermis
 • Natuurlijk gaan de oefenlessen en de kleine groepjes theorieles
  gewoon door (op verzoek).

 • -- lopende--

  Datum lopende theorie opleiding 2017:

 • Maandag 07 november
 • Maandag 14 november
 • Maandag 21 november
 • Maandag 28 december
 • Maandag 05 december
 • Maandag 12 december
 • Examendatum in overleg op 15 december of 22 december (ivm CBR) 2016

 • --Nieuw--

  ********************************************************************************************************************

  Je kunt je weer aanmelden:
  eerstvolgende avond is op 6 november inloop 18:15, tot maandag.


 • Maandag 08 mei
 • Maandag 15 mei
 • Maandag 22 mei
 • Maandag 12 juni
 • Maandag 19 juni
 • Maandag 26 juni
 • Examendatum in overleg op 29 juni 2017 (ivm CBR)

 • ********************************************************************************************************************


  Datums lopende theorie opleiding 2016:

 • Maandag 17 oktober
 • Examendatum 20 oktober 2016 (ivm CBR)

 • ********************************************************************************************************************

  Je kunt je nog steeds aanmelden:

  eerstvolgende avond is op 14e dan start les 1 van het boek. (inloop 18:15, tot maandag.)


 • Maandag 07 november
 • Maandag 14 november
 • Maandag 21 november
 • Maandag 28 december
 • Maandag 05 december
 • Maandag 12 december
 • Examendatum in overleg op 15 december of 22 december 2016 (ivm CBR)

 • ********************************************************************************************************************


  Je kunt je weer aanmelden:
  eerstvolgende avond is op 7 januari 2019 inloop 18:15, tot maandag.

 • Maandag 07 januari
 • Maandag 21 januari
 • Maandag 28 januari
 • Maandag 04 februari
 • Maandag 11 februari
 • Maandag 18 februari
 • Examendatum in overleg op 20 februari 2019 (ivm CBR/Carnaval)

 • ********************************************************************************************************************


  --Nieuwe start datums--

  ********************************************************************************************************************

  De nieuwe start datums zijn:
  inloop 18:15, op tijd aanmelden is wel zo slim.


 • Woensdag 3 oktober
 • Dinsdag 23 oktober
 • Maandag 5 november
 • Speciaal op verzoek, een 5 avondse spoed curcces op;
 • 11 december, 12 december, 13 december, 18 december, 19 december.
 • Examendatum in overleg op 20 december 2017 (ivm CBR)

 • ********************************************************************************************************************


  Klik hier voor eerstvolgende avond (kleinegroep).

  Speciaal op verzoek, een spoedcursus (5 avonden) op;

 • 11 december, 12 december, 13 december, 18 december, 19 december.
 • Examendatum in overleg op 20 december 2018 (ivm CBR)

  ********************************************************************************************************************

  De geslaagden kunnen hun bioscoopbon tijdens de inloop van
  16 januari ophalen, proficiat.

  ********************************************************************************************************************

  -- leeg--

  ********************************************************************************************************************


  Je kunt je weer aanmelden:
  eerstvolgende avond is na de carnaval ivm toetsweek en carnaval, tot maandag na de carnaval. Lesrooster volgt.


  ********************************************************************************************************************  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  MaandaggroepDinsdaggroepWoensdaggroepDonderdaggroep
  (vol geboekt)(vol geboekt)(vol geboekt) (vol geboekt)
  07 januari08 januari09 januari10 januari
  21 januari15 januari23 januarizelfstudie
  28 januari29 januari30 januari31 januari
  04 februari05 februari06 februari07 februari
  11 februari12 februari13 februarizelfstudie
  18 februari19 februari20 februari21 februari
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- font-size: small;">Rijschool Peter -->