Welkom bij autorijschool Ven-Rij

Wij zijn een kleinschalige autorijschool, met 1 vaste rij-instructeur. Je kunt bij ons kiezen uit een reguliere rijopleiding of een RIS opleiding,(vraag naar het verschil) indien gewenst kunnen wij deze ook verkort aanbieden. Ook kun je bij ons deelnemen aan de 2TODRIVE.

De individuele rijlessen worden gegeven in blokken van 2 aaneengesloten uren, de ervaring leert dat dit het beste werkt. Indien gewenst kan men natuurlijk ook dubbele lesblokken nemen.

Aan het einde van elke les worden de prestaties met jouw vaste rij instructeur geƫvalueerd en genoteerd op de persoonlijke leskaart.

Wat betreft de theorie: Deze doen wij met een aantal samenwerkende rijscholen. Dit doen wij omdat de kwaliteit gebundeld wordt en jij als leerling plukt daar de vruchten van. Deze verzorgen we zelf met een gecertificeerde opleider. Klik hier voor datum eerstvolgende theorieopleiding. De theorie opleiding bestaat uit een 6 tal avonden; priveles, kleine groep (met maximaal 4a6 personen) of klassikaal onderwijs. Ook is het mogelijk om dmv een I-Theorie pakket zelf aan de slag te gaan, gecombineerd met 1 avond gratis theorieles.

Afmelden theorieopleiding? Minimaal 10 dagen voor aanvang van de opleiding.

Het CBR heeft als doel: nog beter testen of een kandidaat de regels kent, snapt en inzicht in het verkeer heeft. Volgend jaar volgen er na een grondige voorbereiding meer nieuwe vraagtypen.

Wij hebben ook het specialisme voor:

  • NLP gecertificeerde rij instructeur
  • Theorie in het verkeer
  • RIS opleiding
  • Autisme begeleiding
  • ADHD / ADD begeleiding
  • Faalangst begeleiding
  • Verkeersangst begeleiding
  • Ook voor rijtest CBR, bv. een CVA

Speciaal voor mensen die extra aandacht willen of nodig hebben bij theorie of praktijk: zie Extra Service.

U wordt thuis opgehaald en terug gebracht.


De Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming hanteren wij natuurlijk ook.

Deze is ter inzage op onze rijschool aanwezig en digtaal.

aanmelden.avif Klik hier voor je aanmelding.
RIS200px facebook_icon twitter-icon CBR digidi_icon snelslagen nlp.jpg VRB.jpg