Welkom bij autorijschool Ven-Rij

Wij zijn een kleinschalige autorijschool, met 1 vaste rij-instructeur. Je kunt bij ons kiezen uit een reguliere rijopleiding of een RIS opleiding,( vraag naar het verschil) indien gewenst kunnen wij deze ook verkort aanbieden. Ook kun je bij ons deelnemen aan de 2TODRIVE vanaf 16 jaar de theorie en vanaf 16.5 jaar ook de praktijk (informatiefolders hierover zijn bij ons gratis af te halen).

De individuele rijlessen worden gegeven in blokken van 2 aaneengesloten uren, de ervaring leert dat dit voor de meeste leerlingen prima werkt. Indien gewenst kan men natuurlijk wel lesblokken van 3 of 4 uren nemen.

Aan het einde van elke les worden de prestaties met de vaste rij instructeur geëvalueerd en genoteerd op je persoonlijke leskaart.

Wat betreft de theorie: Deze verzorgen we zelf. Klik hier voor datum eerstvolgende theorieopleiding. De theorie opleiding bestaat uit een 6 tal avonden; priveles, kleine groep (met maximaal 4a6 personen) of klassikaal onderwijs. Ook is het mogelijk om dmv een I-Theorie pakket zelf aan de slag te gaan, gecombineerd met 1 avond gratis theorieles.

Afmelden theorieopleiding? Minimaal 10 dagen voor aanvang van de opleiding.

Het CBR heeft als doel: nog beter testen of een kandidaat de regels kent, snapt en inzicht in het verkeer heeft. Volgend jaar volgen er na een grondige voorbereiding meer nieuwe vraagtypen.

Wij hebben ook het specialisme voor:

  • NLP gecertificeerde rij instructeur
  • Theorie in het verkeer
  • RIS opleiding
  • Autisme begeleiding
  • ADHD / ADD begeleiding
  • Faalangst begeleiding
  • Verkeersangst begeleiding
  • Ook voor rijtest CBR, bv. een CVA

Speciaal voor mensen die extra aandacht willen of nodig hebben bij theorie of praktijk: zie Extra Service.

U wordt thuis opgehaald en terug gebracht.


De Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming hanteren wij natuurlijk ook.

Deze is ter inzage op onze rijschool aanwezig en digtaal.

RIS200px facebook_icon twitter-icon CBR digidi_icon snelslagen nlp.jpg VRB.jpg