Extra Service

Speciaal voor mensen die extra aandacht willen of nodig hebben bij de praktijk of theorielessen wordt er een "op maat gesneden" lesplan gemaakt.

Wij kunnen gespecialiseerde begeleiding geven met betrekking tot:

  • ADHD, ADD, Autisme, Examenvrees, Faalangst, Dyslexie en Tunnelvrees.
  • Je kunt bij ons ook lessen in een "automaat".
  • Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de begeleiding (desgewenst in het Engels) van het omzetten van een buitenlands rijbewijs naar een Nederlands rijbewijs.
  • Ook voor het afleggen van een rijproef voor het CBR, bv. na een CVA kunnen we U begeleiden.
  • Ook voor het opfrissen van de rijvaardigheid, of oefenen van de bijzondere verrichtingen bent u bij ons aan 't juiste adres. Desgewenst in uw eigen voertuig.

Maak een goede start:

  • Om U zo goed mogelijk naar het rijbewijs te loodsen beginnen wij indien gewenst met een intake gesprek / les. Mede met die informatie maken wij een opmaat gesneden lesplan voor een leuke en leerzame opleiding met deskundige begeleiding.

Je hoeft het niet alleen op te lossen:

Je hoeft en kunt het soms niet alleen oplossen: een enkele tip zou kunnen zijn om jouw klachten te verminderen en eventueel de baas worden van de angst.

1 Zoek hulp: het gaat niet vanzelf weg.

2 Kijk goed en eerlijk naar je angst, hoeveel grip heeft het op jouw leven.

3 Maak het bespreekbaar.

4 Ga de situatie (s) niet uit de weg, oefen om de situatie de baas te worden.

5 Ga leuke en ontspannende dingen doen.

Ga jouw uitdaging aan, ga genieten van het autorijden en van jouw vrijheid weer.

Verschil tussen vrees en angst:

Verschil tussen vrees en angst is voor te stellen als:

1. Angst is ingebeeld maar vrees heeft een concreet object.

2. Angst is een reactie op een bestaande situatie, bij vrees is die situatie er nog niet.

Enorm gevaarlijk voor jou en het andere verkeer:

Een plotselinge intense angst (ook voor een korte tijd) enorm gevaarlijk zijn in het verkeer het kan zich uiten als ademnood (hoge ademhaling), transpiratie (natte handen), hartkloppingen (pijn op de borst.

Hier binnenkort nog meer informatie over: Primaire rijangst, Fobische rijangst en Angst na ongeval.

Primaire rijangst:

.

Fobische rijangst:

.

Angst na ongeval:

.

Vrees:

Vrees voor parkeren, bruggen, viaducten, versmallingen, bomen langs de weg enz.....

Een opfriscursus van Autorijschool Ven-Rij is bedoeld om u als bestuurder weer vertrouwd te maken in het alsmaar drukker wordende verkeer.

Met de auto; schakel of automaat; of op de motor, ook al heeft u misschien al jaren uw rijbewijs. Dit is iets wat wij de afgelopen jaren bij vele mensen hebben mogen verzorgen.

Het is toch geweldig om weer de auto of de motor te kunnen pakken wanneer je maar wilt en te gaan waar je maar wil.

Gemiddeld zijn 4 lessen voldoende om die vrijheid terug te krijgen, en weer met zelfvertrouwen èn plezier te gaan rijden.(Tip: vraag naar een theorieboek met de vernieuwde regels). Voor meer informatie; Neem contact met ons op, wij zullen u altijd te woord staan!

*** Reviews ***

Niek Veroude

Datum: 29-02-2024

Cijfer 10/10

Zelfs al heb je eens niet je dag, met een rijles wordt het wel beter. Ik heb veel gelachen en super gezellig gehad. En door de goeie uitleg, weet je precies wat jou te wachten staat. Hij neemt goed te tijd voor jou om alles goed te kennen.

Bedankt voor deze leuk en gezellige tijd!

Bedankt Peter & Mieke!

Mark

26-02-2024

Het was voor mij een lange weg maar door de goede lessen heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik kreeg goede feedback over de fouten en ook over wat goed ging.

Peter bedankt heb genoten van de rijlessen

Mvgr Mark

Jelt Verrijth

Datum: 03-11-2023

Cijfer: Super

Ik heb afgelopen vrijdag mijn rijbewijs gehaald dankzij de super lessen van Peter. Bij Peter in de auto was het altijd gezellig. Daarbij kreeg ik altijd goede instructies en uitleg over alles. Een echte aanrader! De tussentijdse toets die aan word geraden door Ven-rij werkt ook heel goed, zo kon ik me voorbereiden op wat te verwachten van het examen. Super bedankt!

Job van Haren

Datum: 30-07-2023

Cijfer: 9/10

Ik heb afgelopen week mijn rijbewijs in 1x gehaald en ben blij dat ik bij Ven-rij gelest heb. Peter geeft duidelijke instructies en zegt wanneer iets goed gaat en wanneer er iets fout gaat. Zo weet je hoe je ervoor staat en krijg je goede tips voor het examen. Bedankt!

Naam: Kaij Hendrick

Datum: 21-06-2023

Cijfer: 10/10

Super fijne rijlessen gehad, alles word duidelijk en goed uitgelegd.

Echt een aanrader

De 1e keer geslaagd!!

Naam: Evelien Verhaegh

Datum: 22-01-2023

Cijfer: 10

Mijn rijlessen bij Ven-Rij heb ik ervaren als leerzaam, duidelijk, begripvol maar ook zeker gezellig.

Ik zag er erg tegenop om te beginnen met rijlessen maar Peter stelde mij zoveel mogelijk op mijn gemak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk met minder spanning aan de rijlessen begon.

Peter neemt de tijd voor jou en heeft inzicht wat je nodig hebt tijdens de rijlessen, in je eigen tempo met gezellige gesprekken en de nodige humor tussendoor.

Dankzij de ervaring van Peter, zijn vertrouwen, zijn eindeloze geduld en duidelijke en leerzame lessen ben ik op 19-01-2023 de 1e keer geslaagd voor m’n rijbewijs!

Ik kan Ven-Rij aanbevelen aan iedereen die dezelfde spanning ervaart om aan rijlessen te beginnen.

Peter & Mieke, dank jullie wel!

Naam: Chantal Veen

Datum: 8-12-2022

Cijfer 10+

Review:

Ik heb 8 december 2022 mijn rij-examen in 1 keer gehaald, mede dankzij Peter.

Hij is rustig, duidelijk en legt alles goed uit. Hij is professioneel en ik heb met heel veel plezier mijn lessen bij hem gevolgd.

Ook een, dank je wel, naar Mieke. Zij hield op de achtergrond een oogje in het zeil wat betreft de afspraken met het CBR, en zodra ze een vrij plekje vond, vroeg ze gelijk of dit voor mij mogelijk was.

Alles bij elkaar genomen, ik raad iedereen aan om naar rijschool Ven-rij te gaan, voor zowel theorie als praktijk!!!!

Peter en Mieke, dank jullie wel 🙂

08.11.2022

Naam: Andras Romanyiv

Datum: 08.11.2022

Cijfer: 10/10

Small review from me)

My greetings to everyone and Ven-Rij driving school.

I have recently completed my training and passed my tests from the first time, thanks in large part to Mr. Peter, who made a lot of effort to train me as a driver to be proficient in the use of a motor vehicle on the road. The experience is good, the approach is excellent, the atmosphere is pleasant and the people are sincere. Peter and Mieke are a wonderful couple that make me glad I chose this driving school and can recommend it with confidence.

I wish you safety and good experiences.

Sincerely.

Naam: Maud Verhoeven

Datum: 16-09-2022

Cijfer: 10

De afgelopen maanden heb ik veel mogen leren bij Peter in de auto. Elke rijles was ik gemotiveerd en had ik plezier. Peter is niet alleen een gezellig maar heeft ook veel kennis en ervaring in zijn beroep. Met veel enthousiasme komt hij je thuis ophalen en leer je in 2 uur een hoop. Dit zorgde ervoor dat ik altijd met plezier naar de rijles ging. Bij vragen kon ik altijd bij hem terecht!

Mieke is in dit precies zeker niet te vergeten! Mieke is bekend met alle zaken wat betreft het CBR en zorgt ervoor dat jij als leerling weinig omkijk hebt naar dit soort zaken.

Ik kan terugkijken naar een super leuke en leerzame periode.

Nogmaals enorm bedankt Peter en Mieke !

Ellen Linssen

11 punten

Datum: 16-06-2022

Onze kinderen hebben allemaal rijles gehad van Peter. Onze jongste zoon is in mei ook de eerste keer geslaagd.

Prima rijles gehad. Goede communicatie. Kortom een echte aanrader.

Autorijschool Ven-rij is top.

Naam: Ym Aerts

Datum: 10-06

Cijfer: 8,5

Mijn verhaal: dit was een ervaring die ik niet ergens anders had willen mee maken. De manier hoe Peter je leert om auto te rijden is echt top. Met humor maar ook serieus aan de bak om veilig in het verkeer te kunnen zijn. Hij neemt alle tijd die je nodig hebt voor je, hij kijkt echt naar wat jou behoeftes zijn en op die manier geeft hij rijles. Je ziet dat hij het met volle passie doet. En we mogen natuurlijk Mieke ook niet vergeten die alles regelt van het inplannen van de tussentijdse toets en rijexamen.

Bedankt peter en Mieke!!

Cijfer: 9,9 (een 10 is alleen voor de meester)

Naam:Koen

Datum:3-6-2022

Nadat ik bij mijn 2e medische rijtest door het CBR ben doorgestuurd naar een automaat ben ik bij Peter terecht gekomen.

Peter is een man met erg veel ervaring van rijden maar ook van medische rijtesten. Hier heb ik gezien dat ik een hele weg te gaan had. Deze weg ben ik aangegaan en door vele (erg gezellige) lessen heb ik mijn papiertje weer terug weten te krijgen!

Ik heb de lessen bij Peter als erg fijn ervaren. Dit komt mede doordat Peter een grote (medische en verkeers-) kennis heeft en deze voor jou uit wil breiden, het rijden op jou situatie afstemt en vooral omdat hij zelf veel doorzettingsvermogen met veel positiviteit heeft.

Autorijschool Ven-Rij is dus 100% zeker een aanrader en zeker als je zelf een beperking/achtergrond hebt.

Peter bedankt voor de fijne lessen en Mieke bedankt voor de goede service daarlangs!!

Cijfer: 9

Naam: Pim Scheepers

Datum: 15-03-2022

De afgelopen maanden heb ik veel mogen leren bij Peter in de auto. Dit ging vaak met een beetje dollen tussendoor, maar als er werk aan de winkel was dan kwamen de tips en de wijze lessen tevoorschijn. Tijdens de lessen wordt er niet alleen gekeken naar de manier waarop je rijd maar ook naar de manier waarop je zelf in de auto zit. Peter voelt haarfijn aan wat er nodig is om je telkens weer een stapje vooruit te laten zetten. Ookal is het stapje klein, het is er toch weer een in de goede richting.

Als ik terug kijk op de afgelopen maanden kan ik zeggen dat ik een leuke, positieve en vooral leerzame tijd heb beleeft en ik met veel vertrouwen de weg op kan.

Ik heb gekozen voor een 9 omdat ik heb geleerd dat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering😉

Peter en Mieke, Heel erg bedankt!!!

Marly Schuurs 14-01-2022

Hallo Peter en Mieke,

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor al die moeite wat jullie er in hebben gestoken. Ik heb ontzettend veel van jou geleerd. Maar we hebben het ook gezellig gehad. Je had altijd goede zin. 14 Januari was het eindelijk zover en mocht ik op examen. Door jou super manier van les geven slaagde ik wel mooi de eerste keer. Kortom ik vind jou een super rijinstructeur en ik ben je ontzettend dankbaar.

Ik geef jou een dikke 10.

Groetjes Marly

Dolly Bol

5 sterren is nog te weinig voor zo'n super goede rijinstructeur. Hij is heel ontspannen en neemt de tijd om iets duidelijk te maken en hij luisterd ook goed naar wat zijn leerlingen zeggen. De snoepjes waren trouwens ook altijd lekker.

Mieke vangt de mensen ook goed op als er eens iets is.

Dolly Bol

Fijne lessen en een gezellige rij instructeur! Alles wordt duidelijk uitgelegd en heel belangrijk alle tijd wordt er voor je genomen. Binnen no time heb je je rijbewijs in the pocket!!

Anouk

Altijd in voor een grapje maar serieus wanneer nodig, thx !

Naam onbekend

Top rijlessen gehad, kei gezellig. Heel duidelijke instructies. Dankjewel !

Goed motiverende instructeur!

Romy

Daphne november 2021

Mijn lesavontuur begon anderhalf jaar geleden, en een avontuur was het! Tussen de corona maatregelen en 2 keer een stop door kwam ik toch steeds een stukje verder. Dankzij het vertrouwen dat Peter me gaf, lukte het me om door te gaan met uiteindelijk mijn rijbewijs als resultaat. Ik voelde me als een zandkorreltje dat uiteindelijk de wijde wereld in geblazen kon worden, of niet Peter? :-)

Bedankt voor de fijne en leerzame tijd

Groetjes Daphne

Cijfer: 8,5 Mick 4-12-2021

Erg fijne rijschool.

Peter is altijd vrolijk, geeft goede uitleg en heeft veel geduld, kortom erg fijne lessen gehad.

10,0 Kelly schreef op 23-07-2021

Ik heb hele fijne rijlessen gehad, veel gelachen in de auto maar ook af en toe een serieus gesprek gehad. Peter was altijd vrolijk en als er iets was of ik wilde iets proberen kon er heel veel in overleg. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen!

Gewoon een dikke 10 😁

Kevin schreef op 20-06-2021

Een zeer goede uitleg, Veel geduld , alles is goed geregeld en altijd optijd. Fijne lessen nooit chagrijnig

8,0 Victoria schreef op 31-05-2021

Een erg vriendelijke en enthousiaste rijleraar. Peter heeft veel geduld. Ik heb veel van hem geleerd. Ook waren zijn theorie lessen erg fijn en leerzaam.

7,2 Anoniem schreef op 02-05-2021

Prima rijschool, alles is altijd goed geregeld. Hoewel er door corona veel tegenslagen waren, zijn Peter en Mieke altijd positief gebleven en hielpen ze je overal mee.

Jacqueline

Graag laat ik na, ruim 9 jaar geleden mijn rijbewijs te hebben gehaald, nog even een recensie achter. Mijn hemel wat was het een pretje om te lessen met Peter. Zoveel gelachen. Dingen die ik niet meer ga vergeten. Zoals de man met de Mexicaanse hoed. Het oude vrouwtje met de sinaasappelen. De hond rijdt nog beter... wat is een rond rood bord met een witte rand (spoiler: bord tomatensoep). De wodka die Peter tijdens het lessen dronk (lees: water is een rood spa flesje). De welbekende snoepjes. Vergeet ik dan nog iets? Oja natuurlijk: Mieke. Die er ook altijd was. Met theorielessen of mentale ondersteuning. Ruim 9 jaar geleden geslaagd.

Van elk moment genoten en stiekem met pijn in het hart, geen rijlessen meer. Zelfs na 9 jaar, kon ik bij Peter aankloppen met een vraag rondom rijbewijs. Dankjewel! Zowel Peter als Mieke!

8,4 Dido Verrijth schreef op 28-04-2021

Ik heb bij deze rijschool me altijd prettig gevoeld. Ik heb hier theorie en praktijklessen gedaan. Beide zijn erg goed bevallen!

Tijdens mijn praktijklessen heb ik een groot deel van de lessen geen rijles gehad van peter. De lessen die ik niet met hem heb gehad heb ik een goede vervangingsinstruteur gekregen. De laatste rijlessen heb ik met peter afgerond en dit beviel erg goed!!

Michaela

Fijne lessen en een gezellige rij instructeur! Alles wordt duidelijk uitgelegd en heel belangrijk alle tijd wordt er voor je genomen. Binnen no time heb je je rijbewijs in the pocket!!

7,6 Wim schreef op 12-04-2021

Heb heel veel informatie gehad tijdens een twee uur durende informatie-les over het rijden in een automaat, hetgeen mij heeft doen besluiten mijn huidige handgeschakelde auto in te ruilen voor een automaat.

Betrouwbaar

Dank

6,8 Nathan van Gerven schreef op 01-04-2021

Ik heb veel leerzame lessen gehad. Door middel van de blauwe map en uitleg van de plus en min punten tijdens de les kon ik op een goede manier de informatie opnemen. Tijdens de lessen kreeg ik goede instructies over de verkeers situaties. Met het inlevingsvermogen van Peter kon hij met grappige verhalen uitleg geven tijdens de lessen. Al met al vond ik het een top rijschool!

8,4 Anoniem schreef op 03-12-2020

Vond het een hele leuke en leerzame tijd!

Peter kon de gekste grappen maken & je voelde je daardoor ook altijd erg prettig in de auto.

Ook als je iets niet begrijpt, pakt Peter vaak zijn boek of kladblaadje erbij om het duidelijker te maken. Zijn Lego auto is zeer zeker ook niet te missen, erg handig om ergens een goed beeld van te krijgen.

Als je bang bent om te rijden of onzeker bent, is deze rijschool zeker een aanrader!

8,8 Job schreef op 01-12-2020

TOP RIJSCHOOL!

Wat een fijne tijd heb ik hier gehad zeg.

Ondanks Corona er een mooie periode van weten te maken.

Peter weet heel goed hoe alles werkt en dan merk je. Zijn ervaring spreekt boekdelen. Na het ongeluk was Peter er helaas even eruit, ik was bang dat dit het einde was voor mij bij Ven-Rij, maar nee hoor. Ze vonden een rij-instructeur die ten minste even goed was zo niet beter. Dit zegt alles, voor Peter en Mieke stopt het nooit en ze gaan door tot het goed is. Als ik de keuze van de rijschool opnieuw kon maken zou ik zeker dezelfde keuze hebben gemaakt.

Sarah schreef (8,4)

Ik heb bij Peter de theorieles gevolgd en ik heb er super veel aan gehad! Het was leerzaam en gezellig, Peter bedankt.

Geen naam schreef: (8.8)

zeer fijne rijschool, heel vriendelijk instructeur. en past de lessen altijd aan wat bij je hoort. Ook is hij altijd optijd, en kan je hem buiten de rijlestijdens nog om advjes vragen.

Jing schreef: 28-10-2020 (10)

Een top rijschool en met heel veel goed ervaring. De instructeur echt denk aan hoe kan je beter leren! Vind ik echt top rijschool Betrouwbaar

Laura schreef: 24-10-2020 (7.6)

De rijlessen heb ik als goed, leerzaam en ook zeker gezellig ervaren.

In het begin vond ik het spannend om te gaan lessen, dit was verder geen probleem. Gewoon lessen op je eigen tempo. Ik heb ervaren bij deze rijschool dat het niet veel uitmaakt hoe snel je tempo is, als je maar gewoon je best doet en laat zien dat je het echt wilt! Ik heb rijlessen genomen in een automaat, wat super fijn is aangezien je je dan meer kunt concentreren op het verkeer en wat er rondom je heen gebeurt. Het halen van mijn Rijbewijs was voor mij een van de grootste uitdagingen die ik tot nu toe gedaan heb. Er komt gewoon zoveel bij kijken, zoveel handelingen die je tegelijk moet doen en dan ook nog eens opletten wat er allemaal om je heen gebeurt. Soms vroeg ik me af “ ga ik het wel halen ? ” Waarop Peter zei “natuurlijk ga jij het halen !” Daarbij moet ik toch echt zeggen dat Peter veel geduld heeft en mij ook het inzicht en vertrouwen heeft gegeven in hoe je het beste kunt autorijden. Elke situatie is namelijk anders. Peter is precies en heeft goed oog voor detail , waardoor je ook gewoon goed leert hoe het autorijden in elkaar zit. Had ik moeite met een bepaalde situatie, dit was geen probleem. Gewoon net zo vaak oefenen totdat het lukt ! ????????

Peter weet goed hoe iemand in elkaar zit, waardoor hij de juiste tips en tops kan geven zodat jij je rijbewijs kunt halen! Na elke les schreef ik een zelfreflectie in een schriftje. Deze kon ik dan vaker teruglezen, zodat ik weer precies wist wat we in de rijles hadden gedaan. Peter vroeg me ook vaker om tekeningen of foto’s van verschillende verkeerssituaties te maken, zo werd dit visueel voor mij en kon ik dit in de auto vaak toepassen. Dit is erg slim, zo blijft je geheugen fris??

Peter is een top rijinstructeur waarmee je ook gezellige gesprekken kunt voeren. Gezellig was het zeker, maar wanneer er serieus gedaan moest worden, werd dit ook zeker gedaan! Daarbij heb ik ook goed contact gehad met Mieke, die voor mij de examens heeft geregeld en ook zeker net zoals Peter heeft gezorgd voor goede support!?? Dit ga ik zeker wel missen.??

Kortom: ???????? Zeker een aanrader!

## schreef op 11-03-2020 (9.2)

Ik heb mijn rijlessen als heel heel prettig ervaren. Ik keek er ook nooit tegen op maar had altijd zin om te lessen. Dit kwam door de fijne sfeer die ik kreeg. Ik voelde me ook heel erg begrepen en serieus genomen. Want het is niet makkelijk voor mij geweest maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er helemaal alleen voor stond want ik kreeg echt de hulp die ik nodig had. En daarbij het was altijd heel heel gezellig, en daarom ga ik de lessen ook zeker missen.

-- schreef op 06-01-2020 (8.8)

Goede rijschool, goede uitleg en past zich op de persoon aan. De lessen zijn goed opgebouwd en varieren iedere keer.

** schreef op 03-01-2020

zeer fijne rijschool, heel vriendelijk instructeur. en past de lessen altijd aan wat bij je hoort. Ook is hij altijd optijd, en kan je hem buiten de rijlestijdens nog om advjes vragen.

Veerle schreef op 30-11-2019 (7.2)

Zeker een aanrader!

Ik vond het heel fijn om bij peter te lessen. Hij past zn manier van les geven aan op de manier zoals jij het fijn vind, je kan bijvoorbeeld altijd wisselen tussen schakel en automaat wat bij mij het geval was. Hij vraagt ook aan je wat je graag zou willen oefenen die les en daar word dan ook goed aandacht aan gegeven.

Aria Merkestein schreef: op 04-10-2019 (9,6)

Omdat ik een buitenlands rijbewijs had, moest ik helemaal opnieuw mijn rijbewijs halen. Dat is meestal niet gemakkelijk voor de 'leerling' en voor de 'instructeur'. Maar Peter was fantastisch. Hij ziet de persoon en neemt dat mee in zijn rij-instructie. Daardoor wist hij de juiste balans te vinden tussen 'aanscherpen van rij-ervaring' en respect voor iemand zoals ik, die al een halve eeuw auto rijdt. Naast prima instructie, was het ook gewoon gezellig. Dank je wel Peter. Wat betreft de logistiek, de administratie was altijd voor elkaar (dank je Mieke!) en de rijlessen begonnen en eindigden altijd op tijd. Ik vind Ven-Rij een prima rijschool.

geen naam schreef: 29-08-2019 (7,2)

Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool. De instructeur is duidelijk en past de lessen op jou aan. Zeker een aanrader!

tom schreef: 26-08-2019 (7,2) (10)

Prima rijschool! Zeker een aanrader!

Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Peter is een leuke vent. Leert het rijden en het kijken/theorie uitstekend! Laat jou ook vooral rijden op de manier waar jij je het fijnst bij voelt. Wat vond je slecht aan deze rijschool? Eigenlijk heb ik geen slechte punten om op te merken.

D schreef: 23-08-2019 (8,8)

Ik had zo veel plezier tijdens mijn rijlessen... Best instructor ever!!! Heel erg duidelijke theorie- en rijlessen. Geen spijt. Ik zal mijn lessen missen! ??????

(Hue) Kathy Linders schreef op 06-07-2019

Het is alweer een jaar geleden :) . Bedankt Guru Peter!

Storytelling om rijbewijs te leren in het land (^_^)

Dus precies 1 jaar vanaf de dag dat moeder en kind in Nederland hun rijbewijs hebben gehaald. Herinner je de tijd van ' s nachts studeren, zelfs toen de zwangere buik voorbijging, de meest geliefde zoon uit de baarmoeder van de moeder dat hij zijn moeder naar het klaslokaal moest volgen en de wegen op moest rollen. In Nederland die alles willen doen moeten een afspraak maken en een wachtlijst hebben (op de wachtlijst voor de draai). Omdat ik bang ben om mijn draai te verliezen en bang ben dat ik geen tijd heb om naar school te gaan, moet ik de eerste maanden van de zwangerschap nog studeren. Na een moe en slaperig dagje werken, moet ik klauteren om naar school te gaan. De klas is alle 17, 18 jaar oud. Ik ben de oudste van de klas, dus verlegen, plus Nederlands niet met deze kinderen dus de eerste klas zweet. Miserabeler dan zei de leraar het accent van de regio, soms wil de leraar wat lokale woorden aan potay.com. Oh mijn god, hoe kan ik het examen begrijpen en slagen. Wanneer de leraar lezingen en tekeningen geeft, moet ik me haasten en luisteren en over de speaker tekenen om thuis te komen 1 om os weer te vragen, 2 om boeken te vinden of aan Google oom te vragen. Het weer in juli is koud, huid snijden en vlees snijden plus wind, motregen, wil alles gewoon laten, blijf thuis om gezond te zijn. Maar als ik aan de toekomst denk, moet ik het proberen. Aan het begin van de dag zei leraar: ′′ Komen jullie thuis en lezen al dit leerplanboek!. Wanneer jullie iets niet begrijpen, kom dan vragen aan de leraar ". Ouders, voor 1 personen in HL niet moeten Moeder De taal van de taal is 1 weken werken op werk en snachts, ik moet alles eten en het 300 pagina ' s curriculum begrijpen is een onmogelijk ding. Naast de kennis van de Nederlandse transportindustrie staat het gelijk aan nul (dus ik moet naar school). Ik maak me er zorgen om als ik thuiskom, maak ik me er zorgen om. Ik lees het exemplaar en lees het exemplaar. Waar het niet begrijpt. Bijna elke plek begrijpt het, ha ha. Os ivm lange tijd licentie, kennis wordt niet meer bijgewerkt, velen begrijpen het niet en ook geen verklaringen. Os zegt nog steeds 1 woorden ′′ 1 weken niet kunnen uitlezen van dit boek, omdat het te veel en te moeilijk is, hoe kan ik het doen ". Al blijf ik nog steeds laat op en blijf ik de hele dag op om aan te knagen het boek, omdat ik bang ben om niet op tijd naar de les te gaan met deze kinderen, en bang ben om door hen veracht te worden. Maar de volgende dag ging ik naar de lerarenklas, vroeg ik elke persoon die het boek had gelezen, alleen kon ik de meeste hoofdstukken lezen. ho ho ho ho De volgende sessies, dankzij slimme compensatie, haalde ik de situatie heel snel in, terwijl de anderen lui waren dus werden ze vaak herinnerd door de Meester. De laatste sessie Master gaf de toets op tijd en manier van het officiële examen. Voor het examen zei leraar ′′ In vele jaren geschiedenisles heeft niemand deze toets van mij gehaald ". Ok, dus ik weet hoe moeilijk het is, want elke vraag is seconden om te lezen en te beantwoorden, na die tijd antwoord of niet het systeem springt automatisch naar de volgende zin. Na 30 minuten worstelen met het examen zit de hele klas er ook op. Mijn leraar zei dat er 2 mensen waren die geslaagd waren voor dit examen, en dat was ik. Zo blij dat ik goud kan krijgen. Ik heb dus meer vertrouwen om het examen te doen. En dan komt die dag, ongerust, het genre ontvluchten, eindelijk in de examenkamer. Een van de belangrijke examens is dat elke persoon 5 verkeerde zinnen mag doen, als de verkeerde als gedropt wordt beschouwd. En vlak nadat ik op de knop ′′ inzenden ′′ drukte, zag ik het scherm verschijnen als ′′ Gefeliciteerd voor het slagen, je maakte in totaal 2 verkeerde zinnen ". Dus geslaagd voor de theorie, zo blij! Deel 1 zit erop. Deel 2 is de praktijk om nog lang voor te liggen. Ik wil er graag aan toevoegen dat het moeilijk is om in Nederland rijbewijs te zitten. De studiekosten zijn duur (per uur) en het examen is hard. Er zijn veel mensen (waaronder native speakers die niet geslaagd zijn, zowel theorie als praktijk), en volgens de wet die het theorie-examen naar praktijk moeten halen. Door veel mensen die weer moeten communiceren moet ik vanaf het begin beslissen om te studeren en examen te doen omdat ik weinig tijd en geld heb. Ik herinner me nog als in de eerste oefenles, Leraar zei, ik nam het wiel en reed weg, hij fietste het gas en won. Oh mijn god, ik kan niet sterven bij het rijden. Mijn leraar, voor het eerst in mijn leven, kan ik in een positie van talent zitten, het stuur nemen dat mijn leraar rijdt, maar ook rijdend naar het normale verkeer, ik ben zo bang. Rijden en schreeuwen op het dorp, bang om anderen neer te steken. Later veel klassen, ik rij en schreeuw nog steeds op het dorp omdat ik te bang ben, want in HL moet ik de weg uitrijden, er is geen speciaal gebied voor mij om te leren rijden. Als ik vloeiend rijd maar de weg niet bekwaam is - want het wegensysteem in HL is zeer complex, elke soort weg, elk type bord, elk verkeersgebied heeft andere prioriteit en snelheid-dan is het jouw beurt om het dorp te zijn , lol. Soms ben ik aan het rijden maar zeg je ′′ Kathy, ik schrok je uit je hoofd, welke baan je rijdt, waarom kijk je als een worm voor een containerauto ", of ′′ Kathy, je schrikt me dood!"... Na elke les zijn er zoveel fijne herinneringen met jou, want je bent een heel open, vrolijk en dichtbij persoon. De leraar geeft niet alleen les over autorijden maar communiceert ook levensvaardigheden en deelt veel goede perspectieven. Steeds meer zwanger worden, en het weer op 1 wordt warm. Het ongemak en de druk die de examendag tijdens het proces van oefenen nadert, neemt weer toe. Dan is er 1 dagen dat ik examen moet doen, en ik begrijp dat ik het examen moet halen, anders moet ik wachten tot na levering om weer ingeschreven te worden, en dit is geen goede oplossing voor de omstandigheden van Ik nu wel. Volgens de examenwet gaat de bestuurder achter zitten, de rechter naast de begeleider die langs mij reed, maar die dag zei de leraar: ′′ Vandaag ben je verkouden, ik rij alleen met de rechter!". Okay al, dus Ik moet zelf gemotiveerd zijn. Na 45 minuten ontberingen op slechte wegen, ook snelwegen, heeft de rechter niets gezegd. Terug naar de onderzoeksraad, hij draaide om te zeggen ′′ Gefeliciteerd, ik ben geslaagd ′′ en schudde daarna zijn hand zo hard van het lachen. Omg, het gevoel van 1 ton gewicht op mijn schouders lijkt te verdwijnen. Zo ik heb de laatste uitdaging overwonnen. Dikke shoutout, geen woorden kunnen beschrijven!!! Een mooi wit auto model - een miniatuurmodel van de auto die ik enkele maanden heb leren rijden - is de Master ' s beloning voor wie zijn rijbewijs verdient. Ik herinner me de woorden die mijn leraar me sms ' te voor het afscheid ′′ Ik ga je echt missen Kathy, rij voorzichtig!"... haha

Tekst Facebook

7,6 Sabrina schreef op 01-07-2019 (7,6)

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen!! Het was gezellig en ga het zeker wel missen nu. Ik werd erg goed voorbereid en er werd mij genoeg tijd gegund voor herhalingen. Ik raad deze rijschool zeker aan! Peter je bent echt een geweldig!

6,8 Anoniem schreef op 29-06-2019

Peter geeft goede uitleg tijdens de lessen en heeft altijd veel geduld met mij gehad. Ik raad deze rijschool zeker aan!

8 Anoniem schreef op 27-06-2019 (8)

Goede uitleg en fijne manier van omgang.

Les van 2 uur ook erg fijn, genoeg tijd om te oefenen elke les.

6,8 Michelle schreef op 26-06-2019

Ik heb een hele leuke tijd en goede ondersteuning gehad tijdens het rijden bij deze rijschool. De grapjes tussen het rijden door en het voor doen van de oefening was erg prettig en zorgde voor een ontspannen sfeer. Peter heeft veel geduld en probeert je zo goed mogelijk te helpen waar kan. Ook de samen werking om op examen te gaan was erg snel geregeld.

Soms konden de plaatjes tijdens uitleg van een oefening wat duidelijker. Na een keer was het vaak wel duidelijk. Al met al ben ik erg tevreden en kijk ik met trots terug op de tijd van het lessen.

7,2 Floor schreef op 02-02-2019

Hele fijne rijschool. Mijn theorie en praktijkexamen in één keer gehaald. Fijne rijinstructeur die heel goed begleid als je last hebt van faalangst. Ik raad iedereen deze rijschool aan als je kleinschaligheid houdt en van persoonlijke begeleiding. Peter blijft ten alle tijden vrolijk en legt je het tot de 100ste keer nog even vrolijk uit. Top rijschool kan het niet anders zeggen!

8 Niels schreef op 10-01-2019

Goede en fijne rijschool alles in 1 keer gehaald top rijinstructeur kan niet meer zeggen dan echt een top rijschool

met vriendelijke groet Niels

7,2 Anoniem schreef op 14-12-2018

Ik heb vanaf begin af aan met erg veel plezier de rijlessen gevolgd! We hebben veel afwisselende dingen gedaan, wat erg prettig was. (Denk aan pond, wasstraat, tanken etc.) Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd, en ben Peter nog steeds dankbaar dat hij het geduld heeft gehad om 100x hetzelfde te herhalen tot ik het snapte. De manier van lesgeven was totaal niet saai, want met veel humor is alle informatje blijven hangen. Van het koppeling LOS bij de rotonde, naar het naar buiten schreeuwen dat we rechts gaan als ik mn knipperlicht weer eens vergat. Oja en niet te vergeten, als ik met de hele auto over de stopstreep bij het stoplicht eindig, je nog even vrolijk naar iedereen hebt zitten zwaaien. 'Hadden ze ook weer een goede dag' maakte we er dan maar van ;) Peter en natuurlijk Mieke, bedankt voor de leerzame, maar vooral gezellige rijlessen. Vanaf nu zal ik nooit meer zo hard over heuvels zal rijden dat de mandarijntjes naar boven komen :)

9,2 Remi schreef op 06-12-2018 (9,2)

Vind het een erg goeie rijschool. Veel leuke en leerzame lessen gehad. En Peter legde alles goed uit en dat was zeker fijn. En moest soms ook andere dingen doen bijvoorbeeld tanken ook altijd handig.

Raad deze rijschool zeker aan.

6,4 Anoniem schreef op 08-11-2018

Goeie rijschool en veel variatie in de lessen. Heb een aantal dingen gedaan die je af en toe niet zou verwachten in een rijles zoals tanken enzo, handig om gedaan te hebben.

Jacquelina Maria

26 september 2018

Graag laat ik na, ruim 9 jaar geleden mijn rijbewijs te hebben gehaald, nog even een recensie achter. Mijn hemel wat was het een pretje om te lessen met Peter. Zoveel gelachen.

Dingen die ik niet meer ga vergeten.

Zoals de man met de Mexicaanse hoed. Het oud vrouwtje met de sinasappelen

De hond rijdt nog beter……

Wat is rond rood bord met een witte rand (spoiler: bord tomatensoep).

De wodka die Peter tijdens het lessen dronk (Lees: water in een rood spa flesje).

De welbekende snoepjes.

Vergeet ik dan nog iets? Oja natuurlijk: Mieke. Die er ook altijd was. Met theorielessen of mentale ondersteuning.

Ruim 9 jaar geleden geslaagd. Van elk moment genoten en stiekem met pijn in het hart, geen rijlessen meer.

Zelfs na 9 jaar, kon ik bij Peter aankloppen met een vraag rondom rijbewijs.

Dankjewel! Zowel Peter als Mieke

9,6 Jaro schreef op 06-09-2018

Elke keer als ik met Peter in de auto stapte, stapte ik met veel plezier in! Peter is een bijzonder goede instructeur die veel aandacht besteed aan zijn leerlingen. Bij elke rijles valt wat te leren en zelfs al maakte ik zoveel fouten, dan stapte ik nogsteeds uit met succeservaringen!

Hartelijk dank voor de fijne en educatieve tijd in de auto!

Met vriendelijke groet, Jaro

7,2 / schreef op 11-08-2018

Goed: je ontwikkelde een eigen manier van autorijden. Je kreeg informatie over hoe het allemaal moest en daarmee ontwikkelde je dan een eigen stijl

8,4 Suze schreef op 25-07-2018

Ik vond dat de rij instructeur een super fijne manier van lesgeven had waardoor je altijd met plezier rijles had en je je ook op je gemak voelde. Echt minpunten heb ik niet kunnen ontdekken, het contact liep altijd goed

9,2 Kathy schreef op 06-07-2018

Hele goede rijschool. Goede uitleg en begeleiding, gezellige en leerzame lessen. Alles goed geregeld. Ik ben in 1 keer geslaagd.

7,6 Anoniem schreef op 01-07-2018

Je hoort van andere leeftijdsgenoten dat ze bijvoorbeeld nog nooit over het pondje zijn geweest of amper getankt hebben, dat gebeurt hier vaak. Ook is de uitleg die de instructeur geeft duidelijk en kun je naar eigen inbreng nog dingen doen die hij niet standaard heeft staan.

8,4 Anoniem schreef op 29-05-2018

Goede rijschool waar ik de begeleiding kreeg die ik nodig had. Ondanks mijn beperking kijken Mieke en Peter naar hoe je bent als persoon en wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen. De theorie werd duidelijk uitgelegd. Ook voor de praktijklessen wordt de tijd genomen en zo nodig word het herhaald. Ikzelf ben begonnen in een schakelauto. Toen ik merkte dat ik hier de grootste moeite mee had, ben ik overgestapt op automaat. Samen met Peter heb ik dit besloten.

Ik zou deze rijschool zeker aanraden.

8,8 Geert Linssen schreef op 23-04-2018

Goede rijschool die veel aandacht besteed en zorgt dat je alles uit de rijlessen haalt. Achteraf een goede keuze om voor deze rijschool te kiezen en ik zou het zo nog een keer doen.

8,8 Bo Verrijth schreef op 20-04-2018

Erg goede Rijschool. Goede uitleg, en erg leerzame, Maar ook zeker gezellige lessen. Randzaken worden goed geregeld, waardoor alle focus op het rijden kan.

9,2 Janine schreef op 05-04-2018

Ik begon als een onzekere leerling. Maar door de goede manier van les geven heeft peter ervoor gezorgd dat dit helemaal goed kwam. Vol vertrouwen heb ik dit af weten te maken. Ook bij de theorie hebben Peter en Mieke me het laatste zetje gegeven waardoor ik geslaagd ben. Peter is erg en gebruikt zijn humor om de scherpte kantjes er af te halen. TOP rijschool. ?? Ik raad iedereen aan hier te gaan lessen!!

8,8 Nina schreef op 21-03-2018

De aanpak en begeleiding van Peter was zeer goed te noemen. Hij voelde mij zeer goed aan, stelde mij op mijn gemak en gaf mij goede adviezen. Hierdoor waren de rijlessen erg gezellig. Op de achtergrond werd peter goed ondersteund door Mieke. deze rijschool zou ik zeker aan raden.

10 Dennis barents schreef op 24-01-2018

Het is een goede rijschool die er echt aandacht aan besteed en je merkt dat je vooruit gaat. Jammer dat ik geen rijles meer heb was wel gezellig met peter in de auto!!

7,6 Pien schreef op 19-01-2018

Het is moeilijk om te zeggen wat goed en minder goed is omdat ik niet bij een andere rijschool heb gereden dus kan het niet vergelijken. Maar ik vond de lessen en de indeling van de lessen fijn. Ik zou niet echt weten wat Peter moet veranderen.

9,6 Jordin laarakkers schreef op 11-01-2018

Ik vind dat ven rij zich onderscheidt van andere rijscholen door met iedere leerling een eigen manier van lessen te zoeken en gebruiken. Ik vond dit heel erg fijn. Zijn lessen waren altijd duidelijk voor mij en in iedere les zat vooruitgang naarmate het vorderde ging het steeds beter mede dankzij peter Ik zou deze school zeker aanraden voor mensen

8 Anoniem schreef op 14-12-2017

Een instructeur die op een fijne en rustige manier het rijden leert en zorgt voor een fijne sfeer in de lesauto. Hij heeft altijd een goed en zo kun je samen zorgen voor goed leerklimaat.

7,6 Leon thissen schreef op 01-12-2017

Ik vond de lessen: Gezellig, Relaxt, Vertrouwd

Ik kon goed met peter praten over alles en nog wat. Ik werd goed begeleidt en kreeg de tijd die ik nodig had. in weinig tijd zo veel geleerd

10 Natascha schreef op 23-11-2017

Prima rijinstructeur. Peter blijft rustig en geeft goede aanvullingen. Hij laat je ook zelf evalueren wat goed /fout ging en geeft de tijd om zelf de rijles in te vullen met wat jij wilt.

7,6 Fleur schreef op 04-09-2017

Goede rijschool met een leuke rij-instructeur. Erg naar mijn zin gehad. Rij-instructeur past zich aan aan de manier waarop jij leert. Heel erg gericht op het individu.

6 Anoniem schreef op 28-08-2017

Goed! Altijd op tijd, geduldig, uitgebreide en zelfs iemand die dacht nooit te kunnen leren rijden heeft het rijbewijs gehaald dus erg blij mee!

8 Mandy schreef op 27-07-2017

Super goede instructeur die goede lessen geeft, zowel theorie als praktijk! Alle lessen, zowel theorie als praktijk zijn erg goed voorbereid! Je kunt zien dat hij ervaring en mensenkennis heeft.

6 Anoniem schreef op 13-07-2017

Het is fijn dat ze je op laten gaan voor je examen wanneer je er ook echt klaar voor bent en dat je dan in 1 x kan slagen.

8 Lara schreef op 12-07-2017

Ik heb een fijne periode gehad. De theorielessen waren erg fijn in kleine groepjes, en de praktijklessen waren divers en leerzaam.

6 Anoniem schreef op 26-06-2017

Erg leerzame lessen met humor (waar je wel van moet houden). Heel eerlijk, met misschien niet altijd op het juiste moment, maar wel oprecht. Heb veel kunnen leren.

9,6 Nadia schreef op 18-05-2017

Ik ben zeer tevreden over hun

Ik ging altijd met een lach lessen omdat er altijd een gezellige sfeer hangt ook al ging er aventoe wat fout werd er met zeer veel geduld en leuke keer uitgelegd ik kan niks slecht zeggen top rijschool!!!!!

7,6 Janice schreef op 18-05-2017

fijne theorie lessen gehad ook echt wat aan gehad theorie in 1 x geslaagd ook goede gehad bij de praktijk lessen ook die heb ik in 1 x gehaald

bedankt voor alles!

8 Alex schreef op 10-04-2017

De lessen zijn goed verzogd, leuk en vooral erg leerzaam! De leswagen is netjes in orde en verdere instructies zijn ook goed. Ik heb een goede ervaring opgedaan en een leuke tijd gehad. Ik ben zeer tevreden en vind het daarom een prima rijschool!

8 Gracjana schreef op 26-03-2017

Ik heb met deze rijschool positieve ervaringen en mede dankzij mijn instructeur ben ik in één keer geslaagd. Het heeft even geduurd, maar ik ben stap voor stap goed begeleid. Zeer gespecialiseerde en prettige rij-instructeurs en een geweldige sfeer in de auto! Joost, Peter en Mieke enorm bedankt!

8 Benthe Hoex schreef op 02-03-2017

Ik heb de lessen bij Peter als prettig ervaren. Peter straalt rust uit, wat voor mij erg fijn was. Ook de theorielessen waren erg fijn, ik heb er veel van opgestoken. Met dank aan Peter en Mieke ben ik voor mijn theorie examen, tussentijdsetoets én praktijkexamen de eerste keer geslaagd.

Dus Peter en Mieke, bij deze nogmaals bedankt!

8,4 Sarah schreef op 13-12-2016

Ik heb bij Peter de theorieles gevolgd en ik heb er super veel aan gehad! Het was leerzaam en gezellig, Peter bedankt.

8 Lisanne Jeuken schreef op 15-11-2016

Ik heb met heel veel plezier gelest bij deze rijschool. Peter is erg goed in het overbrengen van kennis en vaardigheden aan anderen. Het waren erg leerzame lessen en na iedere les werd er geëvalueerd. Ik kijk met een plezierig gevoel terug op de lessen die ik van Peter heb gehad en kan iedereen aanraden om bij deze rijschool te lessen.

7,6 Rens schreef op 16-10-2016

Na langdurig een schakelauto geprobeerd te hebben ben ik wegens mijn dyspractie van rijschool overgestapt om hier in een automaat te lessen. Vervolgens merkte ik sterke voorruitgang in mijn rijvaardigheid en heb zo maar 11 lessen nodig gehad (bovenop mijn voorgaande rijervaring) om de eerste keer te slagen. In vergelijking met de geschatte 60 uur die mijn voorgaande rijinstructeur inschatte dat ik nog nodig zou hebben voor schakelexamen is deze overstap zeker de moeite waard geweest.

Ik heb de rijschool zelf als prettig ervaren. De instructeur is bekend met meeste aandoeningen en past de lessen zo doelgericht aan zodat ik de grootste stappen maak, zo liet hij mij met een informatieverwerkings-probleem bewust pauze houden om zo beter de nieuwe informatie tot me door te laten dringen, wat naar mijn idee heeft geholpen in het tempo van leren. De instructeur legt dan ook ieder jaar op eigen initiatief enkele tests af om te bevestigen dat zijn methode up-to-date is, dus men zal in ieder geval niets incorrects aanleren. De instructeur is verder een en humoristisch persoon waardoor ik zeker niet met tegenzin gelest heb.

Mijn enige negatieve ervaring bij deze rijschool bestond uit het uitzonderlijk late in plannen van het examen zelf, maar dit had te maken met een miscommunicatie in een telefoongesprek waarvan ik zelf de oorzaak was.

Ik wil hierbij Peter en Mieke bedanken voor de constructieve lessen, en voor het realiseren van mijn rijbewijs.

6,4 Anoniem schreef op 10-10-2016

Fijne en goede rijschool,

Heb altijd fijne lessen gehad, goede sfeer in de auto. De rijinstructeur(s) zijn altijd vrolijk, leggen goed uit en zijn heel geduldig.

Voor mij een hele fijne ervaring geweest.

9,2 Hanan schreef op 17-09-2016

Onwijs gezellige lessen waar je niet alleen veel kan lachen, maar ook veel van opsteekt. De manier van uitleggen is prettig omdat er een wijze word gezocht waarop je de theorie makkelijk in praktijk kan brengen. Als er iets niet duidelijk is wordt het voorgedaan en bij vragen wordt er altijd naar een oplossing gezorgt waardoor de lessen persoonlijk worden aangepast.

8,8 Jort schreef op 30-08-2016

Heel goede rijschool, waar ik leuke en leerzame lessen gehad heb. Alles werd op die manier behandeld die het beste bij mij past, in mijn eigen tempo. Peter, Joost en Mieke, enorm bedankt.

8,8 Tom Schalkwijk schreef op 02-08-2016

Rijschool Ven-rij is een zeer aangename rijschool om les te van te krijgen. Mijn rij-instructeur Peter Barents is een leuke aardige maar vooral geduldige man. Je merkt aan hem dat hij al jaren in het vak zit en alle kneepjes van het vak beheerst. Wanneer iets niet lukt heeft hij geduld en legt hij alles nog een keer uit, net zo lang tot dat je het wel berijpt of goed kunt uitvoeren.

Wat ik zeer aangenaam vond was het feit dat het altijd duidelijk was wat de bedoeling van de les was. Er is een logische volgorde van leren bij rijschool Ven-rij. De combinatie praktijk en de theorieles die ik gevolgd heb bij Peter was zeer goed en uitgebreid, zeker een aanrader!

Peter bedankt!

10 Chantal schreef op 21-07-2016

Top rijschool

Hele leuke en gezellige lessen gehad en heel leerzaam. Veel geleerd in de tijd. En ook goede begeleiding gehad

Een aanrader als je dus nog een rijschool zoekt

8 Fenne schreef op 10-07-2016

zeker een aanrader

Fijne en duidelijke op verschillende manieren zodat het voor iedereen duidelijk word..

Hij neemt ook echt de tijd voor je...

Ook heeft hij genoeg geduld om je iets 100x uit te leggen..

Een man met veeeel mensenkennis. (Soms een beetje te veel??)..

Ik ben het ook zeker niet altijd met hem eens geweest en soms vond ok zijn manier van doen niet helemaal terecht in mijn ogen ...

Soms kon ik Peter ook echt achter het behang plakken ..:)

Maar toch hebben we alles samen mooi afgesloten en ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs ..

Bedankt boor alles peter

7,2 Anoniem schreef op 18-04-2016

Altijd met plezier gelest en een grote variatie binnen de lessen.

Ook heel fijn dat er een mogelijkheid tot een tweede instructeur is.

8 Mees Janssen schreef op 09-04-2016

Een goede rijschool. Erg leuke lessen waar je veel aan hebt. Je leert dat wat je nodig hebt. Aan te raden.

8 Demi schreef op 05-04-2016

Gevoel voor humor in de auto maar ook zeker serieuze momenten. Begeleiding voor iedereen anders en persoonlijk. Dankjewel voor de leerzame en gezellige rijlessen !

7,2 Daphne Arts schreef op 31-03-2016

Een fijne rijschool!

Een rij-instructeur die en duidelijk is in zijn uitleg. Kortom top begeleiding!

Het was altijd gezellig, je voelt je snel op je gemak. Ik ben daarom ook altijd met veel plezier de auto ingestapt. Hier en daar veel gelachen, maar er wordt ook zeker serieus gewerkt.

Rijschool Ven-rij is zeker een aanrader.

Nogmaals bedankt !

8,8 Marijn schreef op 29-03-2016

Super fijne rijschool.

Weten precies welke begeleiding nodig is bij wie. Hele leuke leerzame lessen gehad van joost en peter

Echt een 100% aanrader!!!!

8,4 Fleur nellissen schreef op 21-03-2016

Super rijschool !

Goede en heel gezellig altijd !

Geven les hoe jij het fijn vindt. Ik heb erg veel geleerd.

Bedankt voor de super goede rijlessen !

9,2 Samir schreef op 15-03-2016

In een woord super!!!

Heb veel mogen leren en veel mogen beleven..

Peter super bedankt

Raad iedereen aan rijschool ven-rij .. Waar een wil is, is Peter.

10 Zumka Janssen schreef op 11-03-2016

Ik heb veel geleerd tijdens mijn rijlessen bij Peter. Hij gaf duidelijke lessen en wist precies waar hij over praatte. Ik raad iedereen aan om bij Ven-rij lessen te nemen. "Peter kan je afentoe als een strenge leraar ervaren maar neem van mij aan,als je het positief bekijkt heb je er alleen maar profijt van! Je leert er ontzettend veel van" Hiervoor wil ik hem super erg bedanken! Ik heb mijn rijbewijs in een keer bij hem gehaald!

Groetjes Zumka1??0????

6,4 Anoniem schreef op 19-02-2016

Ik heb leuke en gezellige lessen gehad. De instructies waren duidelijk en ik heb er veel aan gehad! Nu veilig de weg op in mijn eentje.

7,6 shenna vd vinne schreef op 31-01-2016

Dat ze heel zorgzaam zijn!

Precies weten wat je goed kan en waar ze nog wat meer energie in moeten steken.Dat ze je alle aandag geven en je alle tijd gunnen die je nodig hebt!

Bij deze toppie allemaal!

Peter & Mieke super bedankt voor jullie rijtijd! Maar ik ga het rijden met begleiding niet missen, want vanaf nu ga ik het zelf doen. Maar ga soms de wat flauwe grapjes van peter zeker wel missen ook al vond ik ze soms heel irritand, vooral pannekoek genoemd te worden. Maar ondanks dat Heel erg bedankt Peter & Mieke

En wil ook zeker Joost heel erg bedanken heb nooit les van hem gehad, maar heb wel de examen rit met joost mogen maken, en met succes. Heb het zelf moeten doen, maar bedankt joost voor je steun!

TOP TEAM VEN-RIJ..!!

8,4 Anoniem schreef op 05-01-2016

Hele leuke instructeurs, goede uitleg, heb heel veel kunnen lachen en voelde me echt op mijn gemak in de auto.

9,6 Nick Philipsen schreef op 30-12-2015

Rijschool Ven-Rij is een top rijschool!!

2 leuke instructeurs die je tijd geven om het auto rijden te leren, af en toe hier een grapje moet kunnen. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan!!

Bedankt voor alles!

9,6 Dani schreef op 29-12-2015

Ik vond de rijlessen bij Peter zeer leuk, gezellig en vooral erg leerzaam. In de uren dat ik gereden heb, heb ik het veel naar mijn zin gehad en ben ook er tevreden over. Nu dat ik het afgerond heb zal ik de lessen best wel missen. Ik raad deze rijschool voor iedereen aan om er te komen lessen!!

8 Maud, Lynn & Maik schreef op 05-12-2015

Ondanks onze negatieve ervaring met een eerdere rijschool, hebben wij weer plezier gekregen in het lessen en met goed resultaat alle 3 ons rijbewijs kunnen behalen!

7,6 Anoniem schreef op 01-09-2015

Deze rijschool is mij super goed bevallen!!!! Ik heb een aantal lesuren met peter en Joost gemaakt en zij hebben me goed begeleid om me in 1 keer te laten slagen met de tussentijdse toets en het praktijkexamen!! Hiervoor nogmaals bedankt rijschool ven-rij

Ga zo door chapeau

8,8 Jens schreef op 25-07-2015

Zeer goede service, altijd met 100% energie aan het werk, goede begeleiding en leuke rij instructeurs! Heb er nooit met tegenzin hoeven lessen.

7,6 Floortje schreef op 13-07-2015

Heb hele fijne rijlessen gehad van Peter, Hij geeft goed en duidelijke instructies en is heel geduldig, en geeft je vertrouwen ook als het even niet gaat zoals je wilt.

Bedankt voor de gezellige tijd!! (:

9,2 Patrick Claus schreef op 18-06-2015

Ik heb tijdens de rijlessen en theorielessen erg veel plezier gehad. Er werd veel tijd voor je genomen en de instructeurs waren er geduldig, ook kreeg ik altijd goede uitleg. alom was het een erg leuke ervaring.

9,6 Loes Vergeldt schreef op 28-05-2015

Na een lange tijd lessen eindelijk (in één keer) geslaagd! Het heeft een hoop moeite gekost en zelfs als ik het niet meer zag zitten bleef Peter altijd in mij geloven. Peter is heel als er iets niet lukt of als je iets niet snapt en neemt hij veel tijd om dit te bespreken. Hij weet snel hoe je in elkaar zit en wat er nodig is om jou verder te helpen. Ook zorgt Peter ervoor dat je je op je gemak voelt en met veel grapjes tussendoor was het rijden altijd gezellig. Ik vond het altijd leuk om te lessen en misschien ga ik het stiekem zelfs een beetje missen! Bedankt voor alles:)

9,2 kimberley van doorn schreef op 30-04-2015

Wat heb ik top lessen gehad, van de rij instructeurs Peter en Joost ! Beide nemen ze de tijd om je het goed en duidelijk uit te leggen. Heb met veel plezier de lessen gevolgd. Ook werd alles goed besproken. Tips kreeg je die ook goed van pas komen. Zeer zeker een aanrader.

8,4 Thijn Op Het Veld schreef op 27-04-2015

Ik heb altijd met een goed gevoel mijn lessen gereden bij Ven-Rij. Altijd rustige en duidelijke uitleg.

Top rijschool !

7,6 serkan schreef op 23-04-2015

De rijschool geeft echt goede lessen legt alles heel duidelijk uit. De lessen zijn gezellig de instructeur altijd een goed humeur. Erg fijn lessen op deze manier .En het resultaat. Geslaagd in 1x.

10 Yannick schreef op 13-03-2015

Met veel plezier gelest bij autorijschool Ven-Rij.

Ik zou iedereen aanraden om bij Peter te gaan lessen. De lessen zijn erg leerzaam en vaak ook gezellig. Met Peter is het altijd prettig rijden, hij geeft veel tips die erg bruikbaar zijn als je eenmaal zelf rijdt. Peter is ook altijd in voor een geintje tijdens de lessen en weet hier een goede balans in te vinden. Overigens heb ik ook klassikale theorilessen gevolgd die zijn verzorgd door Peter, hierdoor heb ik mijn theori in 1x gehaald. Helaas wel 2x gedaan over mijn praktijk examen. Was er helemaal klaar voor maar maakte een klein foutje. Dit is de 2de keer helemaal goed gekomen. Peter weet goed hoe hij zijn chauffeurs klaarmaakt voor het rijexamen!!

8,8 V.S. schreef op 21-11-2014

Vanmiddag mijn rijbewijs in 1x gehaald bij Peter!

Ondanks mijn 'gejaag' tijdens het rijden heeft Peter mij prima kunnen temmen en klaargestoomd voor het rijexamen.

Kortom: een zeer geschikte rijschool!!!

8 Hille Egelmeers schreef op 15-11-2014

Afgelopen maandag heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik heb een erg leuke tijd gehad bij Ven-Rij! Bedankt voor alles Peter & Mieke !

8 Mandy schreef op 20-10-2014

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Peter. Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Daarnaast wordt er ook genoeg tijd vrijgemaakt om alles zo vaak te oefen totdat het lukt. Zo ga je met een goed gevoel de examens in. Peter is eerlijk en ziet snel in waar je hulp bij nodig hebt. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Ven-Rij te lessen. Wie wil er niet met een goed gevoel de weg op?

9,6 diana schreef op 21-09-2014

ik kwam bij deze rijschool nadat ik bij een andere rijschool helemaal vastgelopen was, ik was het vertrouwen in mezelf helemaal kwijt. peter (de instructeur) heeft mij dat vertrouwen weer teruggegeven, heeft veel tijd en energie in me gestopt. doordat hij zo relaxed is met het rijden voel je je echt op je gemak. snap je iets niet, legt hij het uit tot je het wel snapt, hij gebruikt daar soms foto's, tekeningen enz voor maar uiteindelijk snap je het ook echt. dankzij peter heb ik echt leren rijden. ik heb nu een autotje en ik zit met vertrouwen achter het stuur, dat had ik voor ik bij deze rijschool begon nooit durven te denken. peter bedankt voor alle leuke en leerzame uren, ik mis de lessen en je humor zo stiekem toch wel.

groetjes diana

10 django pouwels schreef op 11-09-2014

eindelijk geslaagd. het heeft de nodige zweet en tranen gekost maar het is eindelijk gelukt. de lessen waren altijd gezellig en leerzaam. als het nodig was kon peter ook streng zijn, maar goed ook. peter, bedankt voor de leuke lessen.

10 Jarno Hendriks van de Weem schreef op 14-05-2014

Super lessen gehad bij Peter, het was altijd een plezier om met Peter te lessen, hoewel ik de eerste keer niet geslaagd ben, heb ik het deze keer wel gered. Iedere les was weer een feestje. Serieus op de momenten dat het nodig was en plezier voor 10, ondanks veel gedonder op mijn rijstijl af en toe heb ik het nu toch aardig onder de knie. Kortom heel tevreden!

10 Mirjana schreef op 13-05-2014

Geweldig leuke en leerzame lessen gehad! Wanneer ik soms dacht het rijbewijs nooit te zullen halen, is het me zojuist gelukt dankzij Peter. Betrouwbaar, gezellig en leerzaam. Kortom; alles is Venrij bij Peter!

10 tom troisfontaine schreef op 12-05-2014

Autorijschool Ven-Rij een prima rijschool.

Theorie + praktijk beide de eerste keer kunnen halen dankzij geweldige lessen van Peter.

Tijdens de rijlessen wist Peter het altijd gezellig te houden met genoeg grapjes onderweg zat je altijd met plezier op de weg. Hoe vaak ik het ook probeerde om een ongeluk te veroorzaken Peter was er altijd optijd bij om het te verkomen.

Dus heb je graag een vaste instructeur dan is Ven-Rij wel een echte aanrader. Peter Bedankt voor de gezellige rijlessen en het leren van auto rijden.

10 Chamberlaine schreef op 08-05-2014

super zonder peter had ik niet alles in een keer gehaald ga zo door peter zorg voor meer veilige autodbestuurders op de weg dan zorg ik voor meer ervaring :p

10 Remy Berghmans schreef op 01-05-2014

Bij peter heb ik een gezellig en leerzame periode achter de rug. Peter heeft alle tijd om iets uit te leggen en wil met veel plezier iets voordoen. Hij heeft altijd een goed en helpt je door lastige situaties heen. 1000 maal bedankt en echt een aanrader. Groet remy

10 Warhel Salih schreef op 28-03-2014

Mede door Peters kraakheldere uitleg, magische tips, en zee van geduld tijdens al die leuke rijlessen heb ik vandaag in een keer mijn rijbewijs kunnen halen! Deze rijschool is zeker aan te raden omdat je een vaste instructeur hebt die heel goed weet waar hij het over heeft en 'what it takes to succeed'. Het maakt niet uit hoe vaak je iets moet oefenen, of hoe vaak iets aan je uitgelegd moet worden; je wordt zo goed mogelijk begeleidt totdat je het je eigen maakt. Naast alle serieuze kanten van de boze rij-wereld in Nederland hebben de rijlessen bij Peter ook een grappige kant en stap je nooit in of uit de lesauto met een slecht gevoel! Je krijgt ook altijd hulp en advies van Peter en Mieke wanneer je dat nodig hebt via mail, telefoon, of sms/whatsapp. Je wordt ook altijd goed begeleidt bij je examens, wat het hele gebeuren gelijk al een stuk verdraagzamer maakt. Al met al was het een leuke ervaring en als je goed wilt slagen dan ben je bij Peter en Mieke aan het juiste adres. Het enige minpunt is dat je na het slagen in de auto moet zitten zonder Peter! Bedankt voor alle uurtjes achter het stuur Peter!

Emmie

Rijlessen:

Erg fijne Rijschool. Je leert hier echt alles wat je moet weten op de weg, op een leuke en fijne manier! Ik ben dan ook de eerste keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Het is dan ook een echte aanrader!

M.M.

Rijlessen bij autorijschool Ven-rij

Wil je op een leuke, vriendelijke en gezellige manier leren auto te rijden? Dan is auto rijschool Ven-rij een echte aanrader! De rijlessen zijn super gezellig. Alles wordt op je eigen tempo aangepast, hierbij wordt je ook goed begeleid. Mocht je een keer in een dipje zitten, je wordt meteen o-pgevrolijkt en gestimuleerd.

De theorielessen zijn zeker een aanrader! Het is super gezellig en je leert veel meer dan je het zelf doet

Ik heb mijn theorie, TTT en mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.

Ik zou zo weer voor autorijschool Ven-rij kiezen!

Mark

Autorijschool Ven-Rij

Erg leuke en fijne rijschool als ik nog een keer mijn rijbewijs moet halen dan weer bij Ven-Rij heb het altijd heel erg gezellig gehad en heel veel geleerd manier van les geven vond ik heel prettig ben nooit met tegen zin gaan lessen ben in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs en deze rijschool Ven-Rij iedereen aanraden

Sanne Beerkens

Autorijschool Venrij? Ik zeg DOEN!

Nu vraag jij je af, waarom zou ik? En dat zal ik je vertellen.

Persoonlijke service van Peter & Mieke, jij een vraag? Hun een antwoord

Persoonlijke aandacht voor, tijdens en naar het behalen van je rijbewijs

Advies voor het best passende lespakket

Ondersteuning bij het vinden van de juiste manier van ervaring op doen tijdens de rijlessen. Zo kreeg ik van Peter een RIS boek waaruit ik voorafgaande van de rijles de voorbereiding zelf kon doorlezen.

Een theorie boek om zelfstandig aan de slag te gaan met de theorie en daarlangs 5 theorielessen bij Peter & Mieke thuis waarin persoonlijk aandacht wordt besteed aan jouw manier van leren met een glaasje fris en niet te vergeten de snoepjes! Deze snoepjes waren voor mij ook tijdens de rijlessen vooral een rust momentje. Langs deze 5 theorielessen mag je ook nog extra lessen volgen en proefexamens doen als je daar behoeften aan hebt. Je krijgt een cd om thuis te theorie examens te oefenen, heb je de cd afgewerkt? Krijg je gewoon de volgende. Zo ben je dus optimaal voorbereid voor het theorie examen waar je persoonlijk door Peter en Mieke naar het CBR wordt gebracht waardoor als je spanning weg trekt. Uiteraard geldt dit ook voor de TTT en het praktijkexamen. Dankzij de goede instructies, de gezelligheid, de motiverende gesprekken en de persoonlijke begeleiding heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Ik kan nu alleen nog maar zeggen; BEDANKT!

Sanne Beerkens

Paula

Ik ben afgelopen maandag geslaagd voor mijn rijbewijs, in een keer! Mede doordat ik zo'n goede rij-instructeur had. Hij is altijd in voor een grapje en beantwoord al je vragen. En zal alles uit blijven leggen totdat jij het snapt, erg fijn. Bij Peter weet je altijd waar je aan toe bent, wat je gaat doen, wat verwacht hij van jou? Hij verteld je duidelijk wat er van je word verwacht bij zowel de tussentijdse toets als bij het praktijk examen. Ik wil hiervoor Peter en Mieke hartstikke bedanken voor de leuke en vooral leerzame tijd in de lesauto!

Dimitri Risteski 8.4

Top rijschool top instructeur gezellige lessen maar vooral leerzamen lessen ik ben de eerste keer geslaagd voor het examen en er zullen nog velen kandidaten volgen het is niet de eerste rijschool in venray maar wel de beste GO Peter (autorijschool Ven-rij)

Jacky Schreurs 8.8

Ik ben vorige week geslaagd voor mijn rijbewijs.

Rijschool Ven-rij is zeker aan te raden.

Ik heb hele goede ervaring met deze rijschool omdat je altijd een intructeur hebt, Peter. Hij is altijd wel in voor een grapje, maar ondertussen leert hij je wat je allemaal moet weten. Voor vragen kun je altijd bij hem terecht, en hij legt je alles haar fijn uit.

Hij bereid je goed voor op je examens, en maakt heel goed duidelijk wat er van je verwacht word.

Ik woon zelf in Swolgen, ook dat is helemaal geen probleem voor Peter, Hij zorgt altijd dat hij optijd is. Ook ergens anders afzetten is nooit een probleem.

De theorie lessen zijn duidelijk en leuk. ik persoonlijk heb theorie lessen bij hem thuis gevolgd met een groepje van 5-6 mensen. Dit is altijd heel gezellig. Omdat het zo´n klein groepje is valt het Peter al snel op als iemand iets niet snapt. Ook bouw je een goede band op met de rest van je Theorie klas.

Ik wil bij deze Peter en Mieke (niet te vergeten!!) Barents heel erg bedanken voor de leuke tijd en geweldige inzet naar de mensen toe!

Rick 8.4

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat zal ik nooit vergeten!

Ven-Rij is een hele persoonlijke rijschool, je hebt altijd dezelfde rijinstructeur, Peter. Dat zorgt voor continuïteit, je weet altijd waar je aan toe bent. Peter geeft duidelijk aan wat er van je verlangd wordt en wat je die rijles gaat doen.

Ik ken weinig mensen die altijd zo goed gehumeurd zijn als Peter. Al is dat niet altijd even prettig, als het rijden eventjes niet goed gaat. Van binnen weet je dat Peter toch wel alles heel goed bedoeld.

Als het allemaal even tegen zit, dan geeft Peter je de tijd om even tot jezelf te komen, om er vervolgens weer vol tegen aan te gaan.

De theorielessen van Peter zijn hartstikke duidelijk en door het oefenen van oefenexamens kun je met zelfvertrouwen de examenruimte in stappen.

Guus Janssen 8.0

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! Nou ongeveer een half jaar gelest bij peter en het was altijd weer een feestje om bij hem in de auto te zitten. Je kunt namelijk altijd met peter lachen en grappen maken kan hij als de beste!

Ook zijn de rijlessen van hem erg goed en als je iets niet snapt zal hij het net zo vaak uitleggen tot dat je het wel snapt. Je kunt ook alles doen met de auto, als je denkt dat iets anders beter kan zoals Peter het heeft uitgelegd zul je het zo mogen proberen en je zult dan als uitkomst krijgen dat het op de manier van peter toch fijner werkt.

Kortom Als je gaat rijlessen bij rijschool Ven-rij heb je plezier bij het behalen van je rijbewijs.

Peter Bedankt voor de super tijd!

Danny 9.4

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald en ik ben er erg blij mee! Maar hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze met plezier iedere week gingen lessen? In ieder geval de mensen die hebben gelest bij Ven-Rij. Ven-Rij is een uitstekende rijschool waarbij je Peter als vaste rij-instructeur hebt. Het voordeel hier van is, is dat je begeleid wordt door iemand die er verstand van heeft en dat jou op een leuke en gezellige wijze wilt bijbrengen. Zelfs als je na je les met vragen zit, kun je gewoon bellen.

Afspraak is afspraak. Peter zal altijd op de afgesproken locatie staan en op de afgesproken tijd. Dit maakt niet uit of het thuis, op school of op het werk is.

Verder raad ik je aan om naar de theorie lessen te gaan die hij bij hem thuis verzorgt. Dit is zeer persoonlijk, omdat je maximaal in een groepje van vijf zit. Als je zelf inzet toont, dan heb je je theorie al op zak.

Met examens en toetsen zal Peter altijd meegaan. Dit neemt een groot deel van je spanningen weg waardoor je minder gespannen je examen kunt doen.

Ik wil Peter bedanken voor de leuke tijd en ik raad je aan om bij Ven-rij te lessen!

charissa 8.2

Het was super om bij ven-rij te rijlessen! Peter geeft super les! Ik ben heel blij dat ik bij hun heb gelest! Ben in 1 x geslaagd dus heeeeeeeeel erg bedankt en iedereen; kom rijlessen bij rijschool ven-rij in venray!

Geen naam 10.0

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Ven-rij.

Zeer leuke tijd gehad, waarbij Peter altijd zeer geduldig was. Houd zich ook altijd aan de gemaakte afspraken. Als ik om 10 uur een rijles had, was peter er ook altijd om 10 uur.

Ik zou ook iedereen aanbevelen iedereen hier rijlessen te nemen. Heel erg bedankt voor de rijlessen.

Dolly bol

5 sterren is nog te weinig voor zo'n super goede rijinstructeur. Hij is heel ontspannen en neemt de tijd om iets duidelijk te maken en hij luisterd ook goed naar wat zijn leerlingen zeggen. De snoepjes waren trouwens ook altijd lekker.

Mieke vangt de mensen ook goed op als er eens iets is.

Evie schreef 10.0

Woensdag heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Peter.

Peter heeft geduld en geeft goede uitleg, hij is altijd in voor een grap en is zeer gezellig!

Ook sleept hij je door makkelijke en moeilijke tijden.

Als je vragen hebt kun je altijd bij Peter terecht en hij verteld er zelfs een leuk verhaaltje bij zodat je het beter kunt onthouden!

Ook kan Peter heel goed inschatten hoe je ontwikkeling er voor staat.

Peter, hartstikke bedankt wat je voor mij hebt gedaan! Ik heb erg veel zin om te gaan touren maar ik zal jou gezelligheid en je fijne auto zeker missen!

Marloes 10.0

Ongeveer een week geleden ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik kijk met plezier terug op mijn rijlessen. Peter geeft je de tijd die je nodig hebt om te leren. Het maakt niet uit als je bepaalde dingen niet zo snel oppakt. Hij weet goed wat je al kan en waar je nog aan moet werken. Ook was het altijd gezellig in de auto. Peter is altijd vrolijk en zorgt ervoor dat je met een fijn gevoel de auto ook weer verlaat. Ook als de les iets minder is verlopen naar je eigen gevoel.

Peter heel erg bedankt voor de rijlessen!!

Kim 9.8

Bij deze rijschool vond ik de instructeur heel erg gezellig, waardoor de lessen hartstikke leuk, maar ook leerzaam waren.

Ze waren vooral leerzaam omdat één ding elke les weer duidelijk werd: ook als je denkt dat je nou eindelijk eens alles goed deed, was dat niet zo. Er waren altijd nog meer dingen om op te letten. Doordat ik hier door Peter op een aardige, niet boze of gefrustreerde, manier op gewezen werd waren het geen dingen om over in paniek te raken, maar om verder aan te werken.

Naast leerzaam en gezellig vond ik de lessen ook heel betrouwbaar. Peter was altijd op tijd, hield zich aan alle afspraken maar boven alles voelde ik me altijd heel veilig in de auto bij hem. Met hem ernaast zal je nooit in een groot ongeluk terecht komen!

Ben je dus op zoek naar gezellige, leerzame lessen die vlot verlopen en met een eindeloos geduldige instructeur? Dan is rijschool Ven-Rij zeker een goede keuze!

Peter: heel erg bedankt! Ik ben heel blij met mijn rijbewijs en heb nu ook al flink was uurtjes rondgereden zonder jou ernaast. Gelukkig gaat ook dan alles goed! Ik hoop je nog een keer tegen te komen - of in te halen! Heel hard toeterend!

Geen naam 10.0

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij autorijschool Ven-rij.

Zeer leuke tijd gehad, waarbij Peter altijd zeer geduldig was.

Houd zich ook altijd aan de gemaakte afspraken. Als ik om 10 uur een rijles had, was peter er ook altijd om 10 uur.

Ik zou ook iedereen aanbevelen iedereen hier rijlessen te nemen. Heel erg bedankt voor de rijlessen.

Freek Cremers 10.0

Beste lezers,

Waarom zou u kiezen voor Ven-Rij?

Peter zorgt altijd voor een goede uitleg en een goede service. Hierlangs heeft Ven-Rij een goede prijs-kwaliteit verhouding wat het vooral in deze tijd mogelijk maakt om te lessen!

Ik heb inmiddels mijn rijbewijs al 1 jaar en nog steeds schadevrij! Dit kan ik ook voor veel vrienden van mij zeggen die ook bij Ven-Rij gelest hebben!

Wil je zekerheid? Kies dan zeker voor Ven-Rij!

Arianne 10.0

Nu sinds 2 daagjes mijn rijbewijs binnen. Ik kijk met veel plezier terug op mijn rijlessen. Peter laat je op je eigen tempo ontwikkelen en leren omgaan met de auto. Hij weet erg goed in te schatten wat je kan en waar je nog moeite mee hebt. Ook heeft hij het meteen door als het even 'teveel wordt', waarna hij je even laat stoppen en je even rust geeft. Na een kort gesprekje en een Napoleon snoepje cross je dan weer met een fijn gevoel verder!

Peter weet wat hij doet waardoor je vanaf je 1e rijles met een veilig gevoel in de auto zit.

Naast erg leerzaam is het ook altijd erg gezellig in de auto. Peter is altijd vrolijk, en ik heb hem in de 7maanden dat ik met hem mocht rijden nog nooooit boos of chagrijnig gezien! Hij is erg geduldig en heeft altijd een goed humeur!

Ik kan Autorijschool Ven-rij aan iedereen aanraden, iets wat ik dus ook zeker ga doen!

Bedankt voor alles Peter!

Arianne

Geen naam 9.0

Een mooier Kerstcadeau kon ik me dit jaar niet bedenken: Afgelopen maandag mocht ik mijn rijbewijs ophalen!

Twee weken geleden ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Dolblij natuurlijk!

Als ik terugkijk op mijn rijleservaring bij Peter dan komen er 3 woorden in me op: leerzaam, tevreden en humor. Leerzaam omdat ik elke les wel wat geleerd heb. Ook bij die laatste lessen waarbij ik zelf dacht: Ik kan rijden! Dan waren er altijd wel weer situaties waar Peter mij op wees. Hier kon ik dan de volgende lessen weer rekening mee houden. Tevreden omdat ik na iedere les met een goed gevoel de auto uitstapte. Zelfs op die dagen dat van alles mis ging op de weg. Dan werd na een babbeltje met Peter alles weer helder en tuften we vrolijk verder. Dat vrolijk verder tuffen brengt me meteen bij de humor. Want we hebben wat afgelachen in die lesauto! Geen onderwerp was te gek. Dat maakte het rijden ook zo plezierig, want ik had het naar mijn zin en tegelijkertijd was het erg leerzaam.

Dit alles zorgde er voor dat ik een super lestijd heb gehad, en dat ik nu dat felbegeerde roze pasje heb!:driving:

Peter, super bedankt! en als je iemand binnenkort toeterend over de Christoffelkruid hoort komen, dan ben ik dat.

Annelou Huisman 8.8

Na een half jaartje gelest te hebben bij Peter heb ik mijn rijbewijs gehaald!

Tijdens de rijlessen het afgelopen half jaar heb ik me nooit verveeld, de rijlessen zijn altijd gezellig en met Peter kan altijd gelachen worden. Ik vond het erg fijn dat Peter altijd vrolijk was en altijd positief overkwam. Wanneer ik een keer echt geen zin had om te rijlessen of wanneer het niet zo goed ging lukt het Peter altijd wel om er voor te zorgen dat het toch nog leuk werd.

Verder is Peter altijd duidelijk, je weet wat er van je verwacht word en je weet ook wat je de rijles kan verwachten.

Bedankt Peter voor de leuke en leerzame rijlessen! En ik raad iedereen aan om bij Autorijschool Ven-rij te gaan rijlessen, dan krijg je zeker geen spijt van je keuze!

Rick 8.4

Gisteren heb ik mijn rijbewijs gehaald en dat zal ik nooit vergeten!

Ven-Rij is een hele persoonlijke rijschool, je hebt altijd dezelfde rijinstructeur, Peter. Dat zorgt voor continuïteit, je weet altijd waar je aan toe bent. Peter geeft duidelijk aan wat er van je verlangd wordt en wat je die rijles gaat doen.

Ik ken weinig mensen die altijd zo goed gehumeurd zijn als Peter. Al is dat niet altijd even prettig, als het rijden eventjes niet goed gaat. Van binnen weet je dat Peter toch wel alles heel goed bedoeld.

Als het allemaal even tegen zit, dan geeft Peter je de tijd om even tot jezelf te komen, om er vervolgens weer vol tegen aan te gaan.

De theorielessen van Peter zijn hartstikke duidelijk en door het oefenen van oefenexamens kun je met zelfvertrouwen de examenruimte in stappen.

Bentinho 9.2

Ik heb erg genoten van mijn rijlessen. Meer dan ik verwacht had. Het autorijden zelf vind ik op zichzelf al erg leuk, maar met Peter aan je zijde weet je 2 dingen zeker:

1) Hij weet wat hij doet, is goed met mensen, en past zijn lessen aan aan de persoon, en:

2) je hebt een erg leuke tijd!

Hij heeft veel mensenkennis en dat helpt in dit vak! In plaats van dat je een rigide oude vent in je mik geworpen krijgt, die alles op zijn eigen manier geleerd wilt hebben, of een jonge knaap die geen idee heeft wat hij doet, krijg je een nog niet zo'n oude vent in je mik geworpen, die zich met heel zijn hart en inzicht inzet voor waar jij je bevind in het leerprocess. Klasse!

Met rijschool Ven-Rij, ervoer ik onzelfzuchtige betrokkenheid van A tot Z.

Mijn dank is groot!

Bentinho

Pascal 10.0

Nu bijna op voor mijn examen, veel plezier gehad in de auto. Peter leert je goed kennen en weet meteen wat je wel en niet aan kan. Op die manier weet je waar je aan toe bent en ga je goed en snel vooruit. De theorie lessen zijn eveneens goed. Een een klein groepje heb je gewoon in de huiskamer les. Het is erg persoonlijk en leerzaam!

Ven-rij is een top rijschool!!!

José van den Munckhof 10.0

Gister heb ik voor het laatst met onze Peter rond gereden.

Na ong een jaar heb ik eindelijk mijn papiertje (nu pasje) binnen gehaald. Vind ik natuurlijk helemaal geweldig!! Er is alleen een heel heel heel groot min punt....! Nu zal ik dus nooit meer met onze lieve Peter gaan rond rijden :O :( Peter ik vond het super gezellig om met jou rond te rijden. Ik heb met je gelachen, plezier gehad alles. Tuurlijk ik was ook un keertje wel eens boos maar dat was alleen omdat het niet zo goed ging dan. Maar dan zorgde jij er ook weer voor dat er zo weer een lach was :) Ik zal het rond rijden zeker wel gaan missen met jou. Maar we zullen elkaar vast en zeker nog vaak zat zien op de weg! Peter het was super om bij jou rijles te mogen volgen! En daarvoor bedank ik jou :)

PETER BEDANKT!! JIJ BENT SUPER RIJINSTRUCTEUR!! :D

José van den Munckhof

RIS200px facebook_icon twitter-icon CBR digidi_icon nlp.jpg VRB.jpg